Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foodsporen Lion's Mane Paddenstoelen Extract

Foodsporen Lion's Mane Paddenstoelen Extract

€29,95
niet op voorraad
Ontdek de kracht van de natuur met Foodsporen Lion’s Mane Paddenstoelen Extract, uw geheime ingrediënt voor een gezonde geest en lichaam!
 • Koop 2 voor €28,45 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €27,85 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Foodsporen Lion’s Mane Paddenstoelen Extract

De Lion’s Mane paddenstoel, ook bekend als Hericium erinaceus, is een unieke paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het extract van deze paddenstoel, verkocht door Foodsporen, heeft de aandacht getrokken van zowel wetenschappers als gezondheidsbewuste consumenten vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen.

Lion’s Mane is één van de populairste paddenstoelsupplement op dit moment. Het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost. Bij het Lion’s Mane Paddenstoelen Extract van Foodsporen wordt er gebruik gemaakt van een hightech drievoudig extractiemethode. Op die manier bevat dit tinctuur een volledig spectrum van alle vitale stoffen van de Lion’s Mane. Pure kwaliteit! Daarbij is aan dit tinctuur ook extra vitamine B3 toegevoegd. 

Dit product is beschikbaar in 30 ml. Het wordt geleverd in een luxe flesje met pipet en doosje.

 • Bevat volledig spectrum van Lion’s Mane
 • Met extra vitamine B3
 • Geproduceerd d.m.v. hightech drievoudig extractiemethode
 • Van hoge kwaliteit 
 • Dagelijkse dosering: 10 druppels 
 • Geschikt voor volwassenen 

Hoe te gebruiken?

Gebruik dagelijks 10 druppels Foodsporen Lion's Mane Paddenstoelen Extract.

Wat is Foodsporen Lion's Mane Paddenstoelen Extract?

Foodsporen Lion's Mane Paddenstoelen Extract is een supplement gemaakt van de Lion’s Mane paddenstoel. Het extract wordt vaak verkocht in poedervorm en kan worden toegevoegd aan voedsel of dranken. Het is rijk aan antioxidanten en bevat ook een aantal unieke verbindingen, zoals hericenones en erinacines, die specifiek zijn voor deze soort.

Potentiële Gezondheidsvoordelen

Er is een groeiend aantal studies dat suggereert dat Lion’s Mane paddenstoelen extract een aantal gezondheidsvoordelen kan bieden. Deze omvatten:

 1. Cognitieve gezondheid: Er zijn aanwijzingen dat Lion’s Mane de cognitieve functie kan verbeteren en mogelijk bescherming kan bieden tegen neurodegeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer’s.
 2. Immuunsysteem ondersteuning: Lion’s Mane bevat krachtige antioxidanten die kunnen helpen het immuunsysteem te versterken en het lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen.
 3. Spijsverteringsgezondheid: Lion’s Mane kan de gezondheid van de darm ondersteunen door het bevorderen van de groei van goede bacteriën in de darm.

Ingrediënten:
Lion’s Mane (Hericium erinaceus), Aqua, Alcohol, Niacinamide (Vitamine B3)

Conclusie

Foodsporen Lion’s Mane Paddenstoelen Extract is een fascinerend supplement dat een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen biedt. Hoewel er nog meer onderzoek nodig is om al deze voordelen volledig te begrijpen, is het duidelijk dat dit extract een waardevolle aanvulling kan zijn op een gezond dieet en levensstijl. Het is een prachtig voorbeeld van hoe de natuur ons kan voorzien van krachtige hulpmiddelen voor gezondheid en welzijn.

Let op: Hoewel Lion’s Mane over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het altijd een goed idee om met een zorgverlener te praten voordat u een nieuw supplement aan uw dieet toevoegt. Dit is vooral belangrijk als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening heeft.

Merk Foodsporen
Inhoud 30 ml
Voedingswaarde per 10 ml: Lion's mane 830 mg
Voedingswaarde per 10 ml: Vitamine B3 2550μg 15% ADH