Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Wedihemp CBG Olie 5%

Wedihemp CBG Olie 5%

€34,49
niet op voorraad
Ervaar de kracht van de natuur met Wedihemp CBG Olie 5%, uw dagelijkse bondgenoot voor een gezonder leven.
 • Koop 2 voor €32,77 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €32,08 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €31,04 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Wedihemp CBG Olie 5%

Wedihemp CBG Olie 5% is een uniek product dat een belangrijke cannabinoïde uit de hennepplant bevat, genaamd cannabigerol (CBG). Deze olie wordt geproduceerd door Wedihemp, een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten gemaakt van 100% natuurlijke hennep.

Wedihemp CBG Olie 5% is een van de unieke oliën die beschikbaar zijn op de markt, dankzij de aanwezigheid van CBG, oftewel Cannabigerol. Cannabigerol is bijzonder vanwege het complexe extractieproces. Het wordt vervaardigd via een strikt gecontroleerde CO2-extractiemethode en is volledig natuurlijk.

 • Bevat 5% CBG
 • Inhoud: 10 ml (ongeveer 250 druppels)
 • 100% natuurlijk
 • Compacte verpakking
 • Zeer gecontroleerd productieproces
 • Perfecte toevoeging aan het assortiment

Wat is CBG?

CBG, of cannabigerol, wordt beschouwd als de stamcel van waaruit andere cannabinoïden ontstaan. Het is de voorloper van alle cannabinoïden, waaronder cannabidiol (CBD), een andere populaire cannabinoïde. Tijdens de groei van de hennepplant wordt CBG door enzymen getransformeerd in andere cannabinoïden, waaronder CBD. Dit betekent dat een jonge hennepplant die nog niet in bloei staat meer CBG bevat dan een volwassen hennepplant.

Productieproces

Het produceren van CBG-olie is een secuur en kostbaar proces. Dit komt omdat CBG zich snel omzet in andere cannabinoïden, waardoor deze stof lastig te produceren is. Wedihemp gebruikt een zeer gecontroleerde productiemethode om dit te bereiken. Via superkritische CO2-extractie wordt CBG uit de hennepplant geëxtraheerd. Daarna wordt het verdund met hoogwaardige, koudgeperste en biologische hennepzaadolie.

Kenmerken van Wedihemp CBG Olie 5%

Wedihemp CBG Olie 5% is rijk aan terpenen, onverzadigde vetzuren, vitamines en mineralen. Het bevat 5% CBG en de draagolie is een 100% biologische hennepzaadolie. De olie is alleen verkrijgbaar met 5% cannabigerol (CBG) in glazen flesjes van 10 ml (ongeveer 250 druppels).

Gebruik en Bewaring

Voor gebruik moet de olie goed geschud worden en bewaard op een koele, droge plaats (buiten de koelkast). De startdosering is 3 druppels onder de tong en de olie moet na een minuut doorgeslikt worden. Naar behoefte kan de dosering worden verhoogd of kan er vaker een dosering worden ingenomen.

Ingrediënten

hennepzaadolie (76%), hennepextract (24%)

Conclusie

Wedihemp CBG Olie 5% is een innovatief product dat de potentie van CBG benut. Het biedt een alternatief voor traditionele CBD-producten en kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om te onthouden dat zowel CBG als CBD veilig in gebruik zijn en vrijwel geen bijwerkingen kennen. Beide producten kunnen prima gecombineerd of afgewisseld worden.

Merk Wedihemp
Inhoud 10ml
Ingrediënten Hennepzaadolie* (87%), hennepextract (13%) waarvan Cannabigerol (CBG) ~ 480 mg (5%).
Sterkte 5% CBG
Basis Biologische hennepzaadolie