Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel KÄÄPÄ Mushrooms Lion's Mane Paddenstoelen Extract Bio

KÄÄPÄ Mushrooms Lion's Mane Paddenstoelen Extract Bio

€27,99
niet op voorraad
Ervaar de kracht van de natuur met KÄÄPÄ Mushrooms Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio, uw geheime wapen voor cognitieve gezondheid en welzijn!
 • Koop 2 voor €26,59 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €26,03 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €25,19 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

KÄÄPÄ Mushrooms Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er weinig producten die zo uniek en krachtig zijn als het Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio van KÄÄPÄ Mushrooms. Dit product, dat is afgeleid van de Lion’s Mane paddenstoel, staat bekend om zijn potentieel om de cognitieve functies te verbeteren en het algemene welzijn te bevorderen.

Hoogwaardige Lion’s Mane (Hericium erinaceus) tincturen rechtstreeks uit Finland. Waar de meeste paddenstoelsupplementen uit China komen, kweekt en teelt KÄÄPÄ Mushrooms al haar paddenstoelen in het mooie en schone Finland. 100% biologisch, zuiver en puur. De tincturen bevatten uitsluitend de vruchtlichamen en geen granen of andere vulstoffen.

KÄÄPÄ Mushrooms maakt enkel gebruik van biologische vruchtlichaamextracten van de paddenstoel waarmee zij hoogwaardige tincturen creëren, zonder de tussenkomst van vulstoffen of mycelium. 

Met behulp van een ultrasone geassisteerd extractieproces worden hierna alle waardevolle verbindingen en voedingsstoffen uit de paddenstoel geëxtraheerd. Dit extractieproces bestaat uit extractie met heet water en alcohol gecombineerd met ultrasone geassisteerde extractie. Hiermee is KÄÄPÄ Mushrooms in staat om wateroplosbare en alcoholoplosbare verbindingen uit de paddenstoelen te halen. 

Hoe te gebruiken?

Druppel de tinctuur onder de tong en slik daarna door. Of voeg toe aan thee, koffie, smoothies of recepten. In één flesje van 30ml staat één volle pipet gelijk aan 0,6 ml. Bij de 50 ml is dit 2 ml. De maximale dosering per dag is 2 ml. 

Let op: de tincturen zijn vrij sterk. Las daarom na elke drie maanden een pauze in van één week. Het Lion’s Mane extract heeft een concentratieratio van 16:1. Dit product is beschikbaar in 30 ml en 50 ml. Het wordt geleverd in een luxe flesje met pipet.

 • Hoogwaardig Lion’s Mane tinctuur met alleen vruchtlichamen
 • Concentratie: 198 mg extract per dagelijkse dosering (16:1) 
 • Geen mycelium of vulstoffen
 • Zuiver en puur. Rechtstreeks uit Finland
 • Ultrasone geassisteerde extractie 
 • Biologisch gecertificeerd
 • Vegan 
 • Inhoud: 30 en 50 ml 
 • Geleverd in flesje met pipet

De Kracht van Lion’s Mane

De Lion’s Mane paddenstoel, wetenschappelijk bekend als Hericium erinaceus, is een eetbare en medicinale paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het staat bekend om zijn neuroprotectieve eigenschappen en zijn vermogen om de cognitieve functies te verbeteren.

KÄÄPÄ Mushrooms: Toegewijd aan Kwaliteit

KÄÄPÄ Mushrooms is een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige, biologische paddenstoelenextracten. Hun Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio is geen uitzondering. Dit product is gemaakt van 100% biologische Lion’s Mane paddenstoelen, wat betekent dat het vrij is van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën.

De Voordelen van Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio

Het gebruik van Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste kan het helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies. Dit komt omdat Lion’s Mane paddenstoelen stoffen bevatten die de groei van zenuwcellen kunnen stimuleren. Dit kan leiden tot verbeteringen in geheugen, concentratie en andere cognitieve functies.

Daarnaast kan Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio ook bijdragen aan het algemene welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van het immuunsysteem, wat kan leiden tot een betere algehele gezondheid.

Ingrediënten
Lion’s Mane*, alcohol* (25%), gezuiverd water
* Biologisch gecertificeerd

Kan sporen van spelt bevatten.

Conclusie

KÄÄPÄ Mushrooms Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio is een krachtig supplement dat de kracht van de natuur gebruikt om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke manier om je cognitieve functies te verbeteren of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, dit product is een uitstekende keuze. Ervaar de kracht van de natuur met KÄÄPÄ Mushrooms Lion’s Mane Paddenstoelen Extract Bio. Het kan je geheime wapen zijn voor een gezondere geest en lichaam.

Merk KÄÄPÄ Mushrooms
Inhoud 30 of 50 ml
Voedingswaarde (per 2 ml) 198 mg Lion’s Mane extract (16:1)