Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio

Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio

€26,50
niet op voorraad
Ontdek de harmonie van lichaam en geest met Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio, uw natuurlijke bondgenoot voor innerlijke rust en welzijn.
 • Koop 2 voor €25,18 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €24,65 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €23,85 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio

Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio is meer dan een gezondheidsproduct; het is een belichaming van een holistische benadering van welzijn. 

Fermented Tranquility van Living Nutrition is een speciaal samengestelde bioactieve combinatie van kruiden, waaronder lavendel, ashwagandha en citroenmelisse. Het is een traditioneel voedingssupplement met gefermenteerde kruiden. Puur natuur, vegan én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd. 

Fermented Tranquility wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.

 • Gefermenteerd voedingssupplement met lavendel, ashwagandha en citroenmelisse
 • Rijk aan microflora en enzymen
 • Zacht voor de maag
 • Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie 
 • Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen
 • 100% biologisch
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Glutenvrij
 • Vrij van additieven
 • Inhoud: 60 capsules

De Kracht van Fermentatie

Fermentatie is een eeuwenoud proces dat wordt gebruikt om voedsel te conserveren en de voedingswaarde te verhogen. Living Nutrition heeft deze oude wijsheid toegepast in hun Fermented Tranquillity Bio, waardoor de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen wordt verhoogd. Dit betekent dat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijker kan opnemen en gebruiken.

Tranquillity Bio: Meer dan een Supplement

Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio is niet zomaar een supplement. Het is een zorgvuldig samengestelde mix van gefermenteerde kruiden en voedingsstoffen die ontworpen zijn om het lichaam en de geest in balans te brengen. Het bevat ingrediënten zoals citroenmelisse en heilige basilicum, die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen.

De Impact op Welzijn

Het regelmatig innemen van Fermented Tranquillity Bio kan leiden tot een verbeterd gevoel van welzijn. Gebruikers hebben gemeld dat ze zich rustiger en meer gefocust voelen, met een verhoogd gevoel van innerlijke rust. Dit kan een positieve impact hebben op alle aspecten van het leven, van werk tot relaties.

Ingrediënten
Gefermenteerde lavendel (Lavendula angustifolia) bloemdelen*, gefermenteerde citroenmelisse (Melissa officinalis) blad*, gefermenteerde ashwaganda (Withania somnifera) wortel*, plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose).
*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Conclusie

Living Nutrition Fermented Tranquillity Bio is een krachtig hulpmiddel voor degenen die streven naar een holistisch gevoel van welzijn. Door de kracht van fermentatie te combineren met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, biedt het een natuurlijke en effectieve manier om innerlijke rust en balans te bevorderen. Het is meer dan een supplement; het is een uitnodiging om te investeren in uw welzijn en de harmonie tussen lichaam en geest te ontdekken.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Voorzichtigheid wordt geboden bij mensen met hyperthyroïdie of een ernstige leverziekte met het gebruik van ashwagandha. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij medicijngebruik (antidepressiva), een leveraandoening, een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen.

Merk Living Nutrition
Inhoud 60 Caps
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) Biologische gefermenteerde lavendel (Lavendula angustifolia) arial delen – 180 mg
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) Biologische gefermenteerde citroenmelisse (Melissa officinalis) blad – 180 mg
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) Biologische gefermenteerde ashwaganda (Withania somnifera) wortel – 140 mg