Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Planet Paleo Keto Collagen

Planet Paleo Keto Collagen

€29,90
niet op voorraad
Ontketen de kracht van je lichaam met Planet Paleo Keto Collagen, jouw ultieme bondgenoot voor een gezonde levensstijl
 • Koop 2 voor €28,41 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €27,81 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €26,91 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Planet Paleo Keto Collagen

Planet Paleo Keto Collagen is meer dan zomaar een gezondheidssupplement. Het is een krachtige bondgenoot in onze zoektocht naar een optimale gezondheid en welzijn.

Planet Paleo's Keto Collageenpoeder combineert keto C8 MCT-poeder met zuiver collageen. C8, of caprylzuur, is de meest effectieve MCT voor ketogene energie. Doordat C8 de lever passeert en snel in de bloedbaan opgenomen wordt, wordt het eenvoudig omgezet in energie die cellen kunnen benutten. C8 genereert driemaal meer ketonen dan standaard MCT, wat leidt tot voordelen zoals verhoogde energie en metabole verbranding.

Het collageen in Planet Paleo Keto Collageenpoeder komt van gecertificeerd grasgevoerd vee dat uitsluitend gras eet en nooit industrieel veevoer krijgt. Dit vee leeft vrij in de weide en wordt opgevoed zonder hormonen, antibiotica en steroïden.

Keto Collageenpoeder is verpakt in een robuuste, luxe ogende zwarte pot en is beschikbaar in hoeveelheden van 220 en 450 gram. Het poeder heeft een neutrale smaak, zodat het niet de smaak van warme dranken of smoothies domineert. Keto Collageen is eveneens geschikt voor gebruik in bakrecepten.

 • Licht verteerbaar met snel vrijkomende energie
 • Gecertificeerd 100% grasgevoerd rundercollageen
 • C8 (Caprylzuur) MCT's voor meer energie en metabolische verbranding
 • Gladde textuur en neutrale smaak
 • Sluit perfect aan op het Keto-dieet
 • Vrij van pesticiden, antibiotica en groeihormonen
 • Gluten- , soja- en zuivelvrij
 • Verkrijgbaar in 220 gram en 440 gram 

Hoe te gebruiken?
Voeg een portie van 10 g (ongeveer 4 theelepels) toe aan 250 ml koffie of andere warme dranken. Let op, geen maatschepje inbegrepen. 

Wat is Planet Paleo Keto Collagen?

Planet Paleo Keto Collagen is een innovatief product dat de voordelen van collageen combineert met die van een ketogeen dieet. Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en speelt een cruciale rol in de gezondheid van onze huid, haren, nagels, botten en gewrichten. Het ketogeen dieet is een voedingsplan dat de inname van koolhydraten beperkt en de inname van vetten verhoogt, waardoor ons lichaam in een staat van ketose komt - een metabole toestand waarin we vetten verbranden voor energie in plaats van koolhydraten.

De Voordelen van Planet Paleo Keto Collagen

Planet Paleo Keto Collagen biedt een reeks voordelen die verder gaan dan die van traditionele collageensupplementen. Ten eerste, door de combinatie van collageen met een ketogeen dieet, helpt het product ons lichaam om efficiënter vet te verbranden en gewicht te verliezen. Bovendien kan de verhoogde inname van collageen de gezondheid van onze huid, haren, nagels, botten en gewrichten verbeteren.

Conclusie

Planet Paleo Keto Collagen is een revolutionair product dat de weg vrijmaakt voor een nieuwe benadering van gezondheids- en welzijnsbeheer. Door de voordelen van collageen en een ketogeen dieet te combineren, biedt het ons een krachtig hulpmiddel in onze zoektocht naar een optimale gezondheid. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, een betere huidgezondheid of gewoon een algemeen gevoel van welzijn, Planet Paleo Keto Collagen kan een waardevolle bondgenoot zijn op jouw reis.

Merk Planet Paleo
Inhoud 220 of 440 gram
Concentratie per dosering (10 gram) 7 gram rundercollageen
Concentratie per dosering (10 gram) 3 gram kokosnoot C8 MCT (middellange ketentriglyceriden) olie poeder
Concentratie per dosering (10 gram) 30% acaciavezels