Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Algae Omega 3

Together Algae Omega 3

€17,95
niet op voorraad
Duik in de wereld van welzijn met Together Algae Omega 3, uw plantaardige bron voor hartgezondheid en cognitieve functie!
 • Koop 2 voor €17,05 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €16,69 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €16,16 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Algae Omega 3

Together Algae Omega 3 is een uniek voedingssupplement dat de kracht van algen benut om onze gezondheid te ondersteunen. 

Omega 3 wordt meestal uit vis gehaald omdat vissen algen eten, die rijk zijn aan omega 3. Together Algae Omega 3 biedt hoogwaardige omega 3 rechtstreeks uit algen, geheel natuurlijk. Dit proces slaat de vis over en haalt de omega 3 direct van de bron.

Wat is het voordeel? Algen vormen een directere, duurzamere en milieuvriendelijkere bron van omega 3. Together kweekt de algen in een volledig bemestingsvrije omgeving en extraheert de omega zonder chemische middelen. Elke softgel bevat natuurlijk gewonnen algenolie, rijk aan DHA en EPA.

Dit volledig veganistische product bevat geen additieven of hulpstoffen. Het wordt geleverd in een brievenbusvriendelijk zakje met 30 capsules, genoeg voor een maand. Elke softgel bevat gemiddeld 352 mg Omega 3.

 • Natuurlijke visvrije algen (Schizochytrium-soorten) bron
 • DHA en EPA omega 3 in de ideale verhouding
 • Duurzaam gekweekt in een volledig bemestingsvrije omgeving
 • Inhoud 30 softgels
 • Dosering 1 softgel per dag 

De Voordelen van Algae Omega 3

Algae Omega 3 heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere bronnen van omega-3. Ten eerste is het een plantaardige bron, wat het een uitstekende optie maakt voor mensen die een plantaardig dieet volgen. Ten tweede wordt het gemakkelijk opgenomen door het lichaam, waardoor we de maximale voordelen van de voedingsstof kunnen benutten.

Het Belang van Omega-3

Omega-3 vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam. Ze spelen een cruciale rol in de gezondheid van ons hart en onze hersenen, en ze dragen bij aan de regulatie van onze stemming en ons immuunsysteem. Een tekort aan omega-3 kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals hartziekten en depressie.

Ingrediënten
Algenolie, natuurlijke zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, rozemarijnextract, natuurlijke gemengde tocoferolen. Vitamine C-ester. Veganistische softgelcapsule* (plantaardige glycerol uit kokosolie, maïszetmeel: niet-ggo, niet-afgebroken carrageen uit rood zeewier, natriumcarbonaat uit kelp). *100% plantaardig.

Conclusie

Samengevat is Together Algae Omega 3 een krachtig hulpmiddel voor iedereen die streeft naar een optimale gezondheid. Het biedt een natuurlijke, goed opneembare bron van omega-3, wat essentieel is voor onze hartgezondheid en cognitieve functie. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om te zorgen voor onze algehele gezondheid.

Merk Together
Inhoud 30 Caps
Voedingswaarde per capsule DHA 207mg, EPA 123mg, DPA 22mg