Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Immune Support

Together Immune Support

€14,95
niet op voorraad
Versterk je gezondheid en welzijn met Together Immune Support, je betrouwbare bondgenoot in de strijd tegen ziektekiemen!
 • Koop 2 voor €14,20 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €13,90 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €13,46 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Immune Support

In een wereld vol uitdagingen voor onze gezondheid, is een sterk immuunsysteem essentieel. Together Immune Support presenteert zich als een bondgenoot in deze strijd, een product dat ons afweersysteem een natuurlijke boost te geven. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit voeding. Dankzij een nauwkeurig productieproces en het gebruik van lage temperaturen blijven levende enzymen, fytonutriënten, aminozuren, sporenelementen en andere bioactieve co-factoren behouden in de supplementen.

Bovendien bevat dit supplement levende culturen van de Bacillus Coagulans-bacterie. Bacillus Coagulans is een unieke stam van gunstige bacteriën die extreme omstandigheden en hogere temperaturen kunnen weerstaan.

Dit product is helemaal vegan en bevat geen additieven. Het wordt geleverd in een zakje dat door de brievenbus past. Een zak bevat 30 capsules wat gelijk staat aan ongeveer één maand normaal gebruik (1 capsule per dag). 

 • Natuurlijk voorkomende bioflavonoïden uit hele citrusvruchten
 • Gegarandeerd 2 miljard CFU per capsule (Colony-forming unit;)
 • Volwaardige vitamines en mineralen op basis van plantaardige voeding
 • 1 capsule per dag
 • Alle ingrediënten vrij van pesticiden en herbiciden
 • Veilig getest op zware metalen
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Wordt goed opgenomen, zacht voor de maag 
  GMO-vrij
 • Vegan
 • Capsule van plantaardige cellulose

De Kracht van Voedingstoffen

Together Immune Support onderscheidt zich door het gebruik van whole food-voedingsstoffen. In tegenstelling tot geïsoleerde vitamines en mineralen, bevatten whole food-bronnen een breder scala aan bioactieve stoffen die synergetisch werken, wat betekent dat de componenten elkaar kunnen versterken voor een betere opname en effectiviteit in het lichaam.

Het supplement bevat essentiële vitamines en mineralen die wetenschappelijk ondersteund worden voor hun rol in het immuunsysteem. Vitamine C, een antioxidant, stimuleert de activiteit van immuuncellen. Vitamine D reguleert de immuunrespons en kan het risico op luchtweginfecties verlagen. Zink is essentieel voor de ontwikkeling en functie van immuuncellen, terwijl selenium bijdraagt aan de verdediging tegen infecties en ontstekingen.

Naast bekende vitaminen en mineralen bevat Together Immune Support ook citruspulp, rijk aan natuurlijke bioflavonoïden die de opname van vitamine C ondersteunen. Bovendien is de levende bacteriestam Bacillus coagulans toegevoegd, die gunstig kan zijn voor de darmflora en daarmee een belangrijke rol speelt in de algehele weerstand.

Voordelen Together Immune Support

Het gebruik van Together Immune Support kan diverse voordelen hebben. De combinatie van whole food-nutriënten kan zorgen voor een betere opname en effectiviteit in het lichaam. De wetenschappelijk ondersteunde ingrediënten kunnen bijdragen aan een sterker immuunsysteem, wat de vatbaarheid voor infecties en verkoudheden kan verminderen. Ook kan Together Immune Support waardevol zijn voor mensen met een actieve levensstijl of die extra steun nodig hebben in stressvolle tijden.

Conclusie

Een samenwerkend immuunsysteem is cruciaal voor de gezondheid. Together Immune Support biedt een mix van whole food-nutriënten die, wetenschappelijk gezien, een rol kunnen spelen in de verdediging. Onthoud dat een gezonde levensstijl, met genoeg slaap, beweging en een gebalanceerd dieet, essentieel is voor een sterk immuunsysteem. Together Immune Support kan een aanvulling zijn op deze gezonde leefgewoonten.

Merk Together
Inhoud 30 Caps
Voedingswaarde per capsule Vitamine D 5μg (200IU) 100%, Vitamine C 80mg 100%, Zink 10mg 100%, Selenium 55μg 100%, 2 billion live cultures (2 x 109) 13mg