Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Menopause Multi Vit

Together Menopause Multi Vit

€24,95
niet op voorraad
Together Menopause Multi Vit is jouw bondgenoot in de strijd tegen de uitdagingen van de menopauze, een zorgvuldig samengestelde formule met 22 essentiële vitamines en mineralen, verrijkt met de adaptogene krachten van ashwagandha en salie.
 • Koop 2 voor €23,70 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €23,20 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Menopause Multi Vit

De menopauze is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw, maar het kan gepaard gaan met diverse uitdagingen. Together Menopause Multi Vit biedt een holistische benadering om deze periode met vertrouwen tegemoet te treden.

Dit product is volledig veganistisch en vrij van toevoegingen. Het wordt geleverd in een verpakking die door de brievenbus past. Elke verpakking bevat 60 capsules, wat overeenkomt met een maandverbruik bij een dosering van twee capsules per dag.

 • Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van vrouwen tijdens de menopauze
 • Met vitamine B1, B6, B8, B12 en vitamine D3
 • Sterk opneembare volwaardige vitamines en mineralen
 • Bevat kruiden Ashwagandha en Salie
 • Complete voedingsstoffen met krachtige natuurlijke voedingsbestanddelen
 • 2 capsules per dag
 • Alle ingrediënten vrij van pesticiden en herbiciden
 • Veilig getest op zware metalen
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Wordt goed opgenomen, zacht voor de maag 
 • GMO-vrij
 • Vegan
 • Capsule van plantaardige cellulose

De Wetenschap van de Menopauze

Tijdens de menopauze ondergaat het vrouwelijk lichaam significante hormonale veranderingen, wat kan leiden tot symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Een evenwichtige voeding en gerichte voedingssupplementatie kunnen helpen om deze symptomen te beheersen.

Samenstelling van Together Menopause Multi Vit

Together Menopause Multi Vit is een unieke samenstelling van 22 essentiële vitamines en mineralen. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals ashwagandha, bekend om zijn adaptogene eigenschappen, en salie, dat traditioneel wordt gebruikt om opvliegers te verminderen.

Voordelen voor Lichaam en Geest

De zorgvuldig gekozen ingrediënten in Together Menopause Multi Vit ondersteunen niet alleen de fysieke gezondheid, maar bieden ook mentale ondersteuning. Ashwagandha helpt bijvoorbeeld bij het reguleren van stress en salie bevordert een goede nachtrust. Het unieke van deze kruiden is hun adaptogene functie, wat inhoudt dat ze het vermogen hebben om zich beter aan te passen aan verschillende omstandigheden, zoals stressvolle situaties.

Gebruik en Ervaringen

Vrouwen die Together Menopause Multi Vit gebruiken, melden vaak een verbetering in hun algehele welzijn. Het dagelijks innemen van dit supplement kan helpen bij het stabiliseren van hormoonspiegels en het verlichten van menopauzesymptomen. Neem twee capsules per dag, het liefst tijdens een maaltijd om de absorptie te verbeteren. Voor optimale energieondersteuning is het aan te raden dit 's ochtends of vroeg in de middag te doen.

Ingrediënten
Ashwagandha-wortelextract, Voedingsgist* (levert:  ijzer, selenium, zink, koper, GTF-chroom, jodium, niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, thiamine, vitamine B12, molybdeen, mangaan, biotine en foliumzuur**) Gezuiverd zeewater (levert magnesium), Citruspulp (levert vitamine C) Salie-extract, Wortelconcentraat (levert bètacaroteen), Gele erwt (levert vitamine E***), Acaciagom, Tapioca-extract****, Korstmos (levert vitamine D3), Plantaardige cellulose, Kikkererwten (levert vitamine K2), Vegecap (Plantaardige cellulose)

*Een inactieve en niet-candida-gist, geen bekende allergische reacties. 
**Als folaat. 
***Bevat alle 8 tocoferolen en tocotriënolen. ****Non-GMO plantenextracten gebruikt om olie in poeder te veranderen.

Waarschuwing

Ashwagandha is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Mensen met hyperthyreoïdie of een ernstige leveraandoening dienen voorzichtig te zijn met het gebruik van ashwagandha. Het is aan te raden om voor gebruik uw arts of apotheker te raadplegen bij het gebruik van medicijnen (zoals antidepressiva), bij leveraandoeningen, schildklieraandoeningen en/of het gebruik van schildklierhormonen.

Conclusie

Together Menopause Multi Vit is meer dan alleen een supplement; het is een dagelijkse ondersteuning voor vrouwen die door de menopauze gaan. Met zijn natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formule biedt het een krachtige ondersteuning voor zowel lichaam als geest.

Merk Together
Inhoud 60 Caps
Voedingswaarden per twee capsules VVitamine D3 (als cholecalciferol) 15μg (600IE), Vitamine E 2,5 mg a-TE, Vitamine C 25 mg, Thiamine (vitamine B1) 1,1 mg, Riboflavine (vitamine B2) 0,8 mg, Niacine (als niacinamide) 5 mg, Vitamine B6 2,1 mg
Voedingswaarden per twee capsules Foliumzuur (als folaat) 100μg, Vitamine B12 (als methylcobalamine) 7,6 g, Biotine 100μg, Pantotheenzuur (vitamine B5) 3 mg, Vitamine K2 (als menachinon-7) 20μg, IJzer 4,2 mg, Zink 1,5 mg
Voedingswaarden per twee capsules Koper 250μg, Magnesium 40 mg, Mangaan 0,3 mg, Selenium 30μg, Chroom (G.T.F.) 30μg, Jodium 47μg, Molybdeen 15μg, Bèta-caroteen 500μg, Salie-extract 100 mg
Voedingswaarden per twee capsules Ashwagandha KSM-66® volledig spectrum-extract (Withania somnifera-wortel met 5% withanoliden en minder dan 0,1% withaferine A) 400 mg