Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Organic Seaweed Iodine

Together Organic Seaweed Iodine

€8,95
niet op voorraad
Duik in de wereld van welzijn met Together Organic Seaweed Iodine, uw natuurlijke bron voor een gezonde schildklierfunctie!
 • Koop 2 voor €8,50 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €8,32 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €8,06 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Organic Seaweed Iodine

Together Organic Seaweed Iodine is een uniek voedingssupplement dat de kracht van de oceaan benut om onze gezondheid te ondersteunen.

Together Organic Seaweed Iodine is een volledig natuurlijk en biologisch jodiumsupplement. Het jodium is afkomstig van 100% duurzaam en wild geoogst ascophyllum-zeewier uit afgelegen gebieden in Groot-Brittannië en Scandinavië.

Dit zeewier is niet alleen rijk aan jodium, het bevat ook alle noodzakelijke voedingsstoffen die nodig zijn om jodium af te geven en te metaboliseren. Het bevat van nature selenium, tyrosine, zink, koper, vitamine A, B2, B3, B9 en C, waardoor dit supplement gemakkelijk wordt opgenomen in de lichaam.

Elke batch is biologisch gecertificeerd en in het laboratorium getest om gestandaardiseerde jodiumgehalten te garanderen. Together test ook op zware metalen, verontreinigingen, microben en pesticiden om maximale zuiverheid en consistentie te bereiken.

De Voordelen van Seaweed Iodine

Seaweed Iodine heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere bronnen van jodium. Ten eerste is het een natuurlijke bron, wat het een uitstekende optie maakt voor mensen die een natuurlijk dieet volgen. Ten tweede wordt het gemakkelijk opgenomen door het lichaam, waardoor we de maximale voordelen van het mineraal kunnen benutten.

Het Belang van Jodium

Jodium is een essentieel mineraal voor ons lichaam. Het speelt een cruciale rol in de gezondheid van onze schildklier, die op zijn beurt de stofwisseling reguleert. Een tekort aan jodium kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, gewichtstoename en depressie.

Ingrediënten
Duurzaam in het wild geoogst biologisch ascophyllum-zeewier. Vegecap (Plantaardige cellulose)

Conclusie

Samengevat is Together Organic Seaweed Iodine een krachtig hulpmiddel voor iedereen die streeft naar een optimale gezondheid. Het biedt een natuurlijke, goed opneembare bron van jodium, wat essentieel is voor onze schildklierfunctie. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om te zorgen voor onze algehele gezondheid.

Merk Together
Inhoud 30 Caps
Voedingswaarde per capsule Jodium 293 mcg