Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Vegan Vitamin D3

Together Vegan Vitamin D3

€8,95
niet op voorraad
Ontketen de kracht van de zon in je leven met Together Vegan Vitamin D3, jouw plantaardige bondgenoot voor een stralende gezondheid!
 • Koop 2 voor €8,50 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €8,32 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €8,06 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Vegan Vitamin D3

Together Vegan Vitamin D3 is een uniek voedingssupplement dat de kracht van de zon benut om onze gezondheid te ondersteunen. Deze bijzondere veganistische vitamine D3 van Together is afkomstig uit korstmos. Dit korstmos is afkomstig uit Noord-Amerika en floreert in afgelegen, koele, bergachtige gebieden met schone, pure lucht. Het betreft een kleine, unieke biologische soort die de enige plantaardige bron van vitamine D3 vormt. De opname van D3, een vetoplosbare vitamine, wordt verbeterd door toevoeging van kokosolie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D is 10 microgram voor iedereen, behalve voor mensen boven de 70 jaar; zij dienen 20 microgram per dag te nemen.

Dit product is volledig veganistisch en vrij van additieven of andere hulpstoffen. Het komt in een zakje dat gemakkelijk door de brievenbus past. Elke zak bevat 30 capsules, wat overeenkomt met een maandvoorraad bij een inname van één capsule per dag.

 • Bioactieve veganistische plantaardige bron vitamine D3
 • 1000iu actieve vitamine D3
 • Op basis van kokosolie voor een betere opname
 • Duurzaam geoogst uit in het wild gegroeide korstmossen
 • Inhoud 30 capsules
 • Dosering 1 capsule per dag 

Wat is Together Vegan Vitamin D3?

Together Vegan Vitamin D3 is een voedingssupplement dat vitamine D3 bevat, afkomstig van een veganistische bron. Vitamine D3 is essentieel voor onze gezondheid en wordt normaal gesproken door ons lichaam aangemaakt wanneer onze huid wordt blootgesteld aan zonlicht.

De Voordelen van Vegan Vitamin D3

Vegan Vitamin D3 heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere bronnen van vitamine D. Ten eerste is het een plantaardige bron, wat het een uitstekende optie maakt voor mensen die een veganistisch dieet volgen. Ten tweede wordt het gemakkelijk opgenomen door het lichaam, waardoor we de maximale voordelen van de vitamine kunnen benutten.

Het Belang van Vitamine D3

Vitamine D3 is een essentiële voedingsstof voor ons lichaam. Het speelt een cruciale rol in de gezondheid van onze botten en tanden, de werking van ons immuunsysteem en de regulatie van onze stemming. Een tekort aan vitamine D3 kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, depressie en botverlies.

Ingrediënten
Kokosolie, Tapioca-extract* , Korstmos met vitamine D3 en Vegan capsule (plantaardige cellulose). 
* Niet-GMO-extract dat wordt gebruikt om olie in poeder te veranderen.

Conclusie

Samengevat is Together Vegan Vitamin D3 een krachtig hulpmiddel voor iedereen die streeft naar een optimale gezondheid. Het biedt een natuurlijke, goed opneembare bron van vitamine D3, wat essentieel is voor onze gezondheid en welzijn. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om te zorgen voor onze algehele gezondheid.

Merk Together
Inhoud 30 Caps
Voedingswaarde per capsule Vitamine D3 (Cholecalciferol) 25 μg / 1000 IE
Voedingswaarde per capsule Kokosolie 250mg