Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Together Woman’s Multi Vit

Together Woman’s Multi Vit

€13,95
niet op voorraad
Met Together Woman’s Multi Vit, een krachtige mix van 22 essentiële voedingsstoffen, krijgt de moderne vrouw precies wat ze nodig heeft voor haar dagelijkse energie en welzijn.
 • Koop 2 voor €13,25 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €12,97 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €12,56 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Together Woman’s Multi Vit

Together Woman’s Multi Vit is een uniek voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor de unieke behoeften van de vrouw. Het is een krachtige mix van 22 essentiële voedingsstoffen, handig verpakt in één capsule. Alle voedingsstoffen komen uit voedsel, oceanische bronnen en plantaardige ingrediënten.

De supplementen worden vervaardigd onder gecontroleerde condities en met toepassing van lage temperaturen, waardoor essentiële voedingsstoffen zoals levende enzymen, fytonutriënten, aminozuren, sporenelementen en andere bioactieve co-factoren behouden blijven.

Dit product is volledig veganistisch en vrij van additieven of hulpstoffen. Het komt in een verpakking die door uw brievenbus past. Elke verpakking bevat 30 capsules, genoeg voor een maandvoorraad (één capsule per dag).

 • Speciaal voor vrouwen
 • Volledige krachtige natuurlijke voedingsstoffen
 • Alledaagse voedingsstoffen voor het aanvullen voor een betere gezondheid van vrouwen
 • Hogere niveaus van ijzer, biotine, chroom en koper
 • Geformuleerd om rekening te houden met moderne voeding en levensstijlen
 • Inhoud 30 capsules
 • Dosering 1 capsule per dag

Natuurlijke en Duurzame Ingrediënten

Alle voedingswaarden in Together Woman’s Multi Vit zijn afkomstig van voedsel, oceaanbronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden en met behulp van lage temperaturen. Hierdoor blijven belangrijke voedingswaarden behouden in de supplementen.

Speciaal voor Vrouwen

Together Woman’s Multi Vit is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het bevat een volledige, krachtige mix van natuurlijke voedingsstoffen die dagelijks bijdragen aan de energie en het welzijn van vrouwen. Het bevat hogere niveaus van ijzer, biotine, chroom en koper, rekening houdend met de moderne voeding en levensstijlen van vrouwen.

Veilig en Getest

Together Woman’s Multi Vit is helemaal vegan en bevat geen additieven of andere hulpstoffen. Het is veilig voor de maag en kan zelfs op een lege maag worden ingenomen. Het product is onafhankelijk getest om ervoor te zorgen dat het vrij is van schadelijke verontreinigingen en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

Ingrediënten
Gistconcentraat met: ijzer, selenium, zink, koper, GTF-chroom, jodium, niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, thiamine, vitamine B12 en mangaan; Lithothamnion Calcareum zeewier (levert magnesium); Vitamine C verwerkt in citruspulp; Beta-caroteen verwerkt in wortelconcentraat; Vitamine E gecombineerd in plantaardige olie; Biotine verwerkt in maïsmeel; Foliumzuur en vitamine K2 verwerkt in alfalfaconcentraat; Tapioca-extract; korstmos met vitamine D3 en Vegan capsule (plantaardige cellulose)

Conclusie

Samengevat, Together Woman’s Multi Vit is een uitstekende keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een natuurlijke, biologische bron van essentiële voedingsstoffen. Het is gemaakt met zorg voor zowel de gezondheid van de consument als het milieu, en biedt een effectieve manier om deze essentiële voedingsstoffen aan te vullen.

Merk Together
Inhoud 30 Caps
Voedingswaarde per capsule Vitamin D3 10μg, Vitamin E 2.5mg α−TE, Vitamin C 25mg, Thiamine (Vitamine B1) 0,7mg, Riboflavin (Vitamin B2) 0,8mg
Voedingswaarde per capsule Niacin (as Niacinamide) 5mg, Vitamin B6 1,4mg, Folic Acid (as Folate) 100μg, Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 5μg
Voedingswaarde per capsule Biotin 75μg, Pantothenic Acid (Vitamin B5) 3mg, Vitamin K2 20μg, Iron 4,2mg
Voedingswaarde per capsule Zinc 1,5mg, Copper 250μg, Magnesium 55mg, Manganese 0,3mg, Selenium 30μg
Voedingswaarde per capsule Chromium (G.T.F.) 30μg, Iodine 57μg, Molybdenum 15μg, Beta Carotene 500μg