Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio

Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio

€32,95
niet op voorraad
Ontketen de kracht van de natuur in je dagelijkse leven met Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio, jouw bondgenoot voor een evenwichtige en veerkrachtige gezondheid
 • Koop 2 voor €31,30 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €30,64 per stuk en bespaar 7%
 • Koop 6 voor €29,66 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
 • Het grootste
  assortiment biologische producten
 • Voor 17.00 uur besteld
  de volgende dag in huis
 • Verzending gratis
  vanaf € 50,00
 • Eenvoudig online betalen
  met iDEAL
Beschrijving

Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio

Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio is meer dan zomaar een gezondheidsproduct. Het is een belichaming van de kracht van de natuur, gefermenteerd en geconcentreerd in een vorm die gemakkelijk door ons lichaam kan worden opgenomen.

True Adaptogens is een voedingssupplement op basis van vier gefermenteerde adaptogene kruiden: rode ginseng, ashwagandha, heilige basilicum en rhodiola. Het is een traditionele formule met kruiden die bekend staan om hun adaptogene eigenschappen. Het resultaat is een natuurlijk, volwaardig voedingssupplement zonder kunstmatige toevoegingen. Puur natuur, vegan én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd. Dit levert een natuurlijk versterkt voedingssupplement op dat een compleet spectrum aan microflora en enzymen biedt. 

Dit gefermenteerde kruidensupplement wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.

 • Gefermenteerd voedingssupplement met vier adaptogene kruiden: rode ginseng, ashwagandha, heilige basilicum en rhodiola. 
 • Rijk aan microflora en enzymen
 • Zacht voor de maag
 • Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie 
 • Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen.
 • 100% biologisch
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Glutenvrij
 • Vrij van additieven
 • Inhoud: 60 capsules

De Kracht van Fermentatie

Fermentatie is een eeuwenoud proces dat wordt gebruikt om voedsel te conserveren en de voedingswaarde ervan te verhogen. Living Nutrition heeft deze techniek toegepast op hun True Adaptogens Bio, waardoor de voedingsstoffen beter beschikbaar zijn voor ons lichaam. Dit proces verbetert niet alleen de verteerbaarheid, maar verhoogt ook het aantal gunstige bacteriën, enzymen en vitamines.

De Magie van Adaptogenen

Adaptogenen zijn unieke planten die ons lichaam helpen zich aan te passen aan stress. Ze brengen ons lichaam in evenwicht en verhogen onze weerstand tegen fysieke, chemische en biologische stressoren. De True Adaptogens Bio van Living Nutrition bevat een krachtige mix van gefermenteerde adaptogene kruiden zoals Ashwagandha, Heilige Basilicum, en Reishi, die bekend staan om hun stressverlagende eigenschappen.

Impact op Gezondheid en Welzijn

Door de combinatie van fermentatie en adaptogenen biedt Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio een krachtige ondersteuning voor ons welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de mentale helderheid, het verhogen van de energie en het ondersteunen van het immuunsysteem. Het is een natuurlijke bondgenoot voor een evenwichtige en veerkrachtige gezondheid.

Ingrediënten: 
Gefermenteerde rode ginseng (Panax ginseng) wortel*, gefermenteerde ashwaganda (Withania somnifera) wortel*, gefermenteerde heilige basilicum (Ocimum sanctum) blad*, gefermenteerde rhodiola (Rhodiola rosea) wortel*, plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose).

Conclusie

Living Nutrition Fermented True Adaptogens Bio is niet zomaar een supplement, het is een brug tussen traditionele wijsheid en moderne wetenschap, tussen voeding en gezondheid. Het is een uitnodiging om de kracht van de natuur te omarmen en een stap te zetten naar een betere gezondheid en welzijn. Het is tijd om de kracht van gefermenteerde adaptogenen te ontdekken en te ervaren hoe ze ons leven kunnen verrijken.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Voorzichtigheid wordt geboden bij mensen met hyperthyroïdie of een ernstige leverziekte met het gebruik van ashwagandha. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij medicijngebruik (antidepressiva), een leveraandoening, een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen.

Merk Living Nutrition
Inhoud 60 Caps
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) 140mg biologische rode ginseng
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) 140mg biologische ashwagandha
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) 140mg biologische heilige basilicum
Samenstelling per dagdosering (2 capsules) 140mg biologische rhodiola